+49 16093857090

Bartja e Kufomave për në Vendlindje

Gjithnjë e më shumë, njerëzit duan përkundër shumë viteve të mungesës nga vendlindja  pas  vdekjes te kthehen dhe të varrosen  në atëdhe kurse Pikllimi i juaj.

Transferimi i të ndjerit përtej kufijve kombëtarë përfshin një numër të madh të procedurave administrative dhe formalitetet. Ne të Ndërrmarrjes NGUSHLLIMI ju informojm permes kasaj faqe të interneti  në lidhje me procedurat dhe vëjimin e transportimit të kufomave për ne Kosov, Maqedoni, Shqipëri dhe në gjithë Ballkanin me përvojën tonë në transportit te kufomave me më shumë se 20 vite. "Pikllimi i juaj, kurse shërbimi është i yni".


Kur vdekja godet një familje, papritmas asgjë nuk është siç ishte dikur. Megjithatë, vendimet afat-shkurtër duhet të bëhen.

PIKLLIMI JUAJ - shërbimet FUNERALE të ndërmarrjes NGUSHLLIMI


PIKLLIMI JUAJ - OBLIGIMET FUNERALE I MERR NGUSHLLIMI